odszkodowania marynarskie, arrest of vessels in Poland, prawo morskie, maritime law

Om firmaet

Firmaet ble etablert i Gdynia, Polen av Bartosz Biechowski – advokat. Hans faglig erfaring innenfor sjørett og det faktum at både Gdynia og Gdansk er steder der den maritime sektoren er tradisjonelt meget dynamisk fikk ham til å velge sjørett som hans spesialiseringsområde.

Tilbudet vårt er rettet ikke bare mot fagfolk men også mot lystbåteiere. Det er også polske styrmenn og sjømenn ansatt på forskjellige utenlandske skip som utgjør en viktig målgruppe.
Våre interesser er imidlertid ikke begrenset kun til de maritime sakene. Vi er i stand til å tilby et bredt spekter av diverse tjenester som omfatter først og fremst juridiske tjenester for bedrifter .

Takket være vår praksis innen det internasjonale forretningsmiljøet har vi blitt kjent med risikoer og problemer fremmede bedrifter står overfor når de vil drive forretningsvirksomhet eller investere i Polen. Derfor er hovedmålet vårt å ivareta klientenes interesser og hjelpe dem med å unngå unødvendig risiko og konfliker. Alt dette kan man få til rimmelig pris og innenfor stramme tidsfrister siden vi fokuserer på det å bygge langsiktige relasjoner med våre klienter.

Vi er tilgjengelige fra klokka 08:00 til 18:00 mandag til fredag. På anmodning kan vi også arrangere møter med klienter på andre tider og dager. For flere opplysninger, kontakt her. På arbeidsdager skal du få svar innen 24 timer.